Vi søger Trailcoaches!

Brænder du for løb i skov og på stier? Vil du inspirere og coache løbere på alle niveauer? Så skal du søge hos os om at blive Trailcoach!

Team Nordic Trail har i dag løbegrupper på mere end 50 steder rundt omkring i Sverige, Norge og Finland og vores medlemmer er en blanding af alt fra nysgerrige nybegyndere til erfarne trail løbere.

Vi tilbyder kvalitetstræning i form af intervaller, bakketræning og fartleg, men også løbeteknik, lange løbeture og introduktionskurser. Derudover arrangerer vi mange sjove special pas og aktiviteter som for eksempel fælles løb på refleksbaner, træningskonkurrencer og familie dage.

Som coach/leder hos Team Nordic Trail planlægger og gennemfører du træningen ud fra et forudbestemt tema eller retning, og tilbyder en træning med det lille ekstra hvor du har stor frihed indenfor øvelser og træningsoplæg.

Det vigtigste er ikke at du er den hurtigste løber, men at du er udadvendt, pædagogisk og brænder for at inspirere og motivere andre mennesker til løb i skov og på stier.

For vores coaches/ledere er det ikke den pengene som lokker, men muligheden for at bidrage til at fremme menneskers helse og sundhed, og på samme tid blive en del af et specielt og værdifuldt fællesskab sammen med nye løbevenner rundt om i hele norden.

Din rolle som coach/leder giver også mange andre fordele, du har blandt andet mulighed for at følge med som leder eller hjælpeleder på nogen af vores løberejser eller løbelejre i Sverige eller andre lande. Vi har også mange samarbejdspartnere hvor vores ledere får virkelig gode tilbud på blandt andet udstyr og konkurrencer.

For at blive coach/leder hos Team Nordic Trail gennemgår du vores egen trail coach uddannelse som afholdes et antal gange hvert år i alle nordiske lande. Vi tror at du som bliver leder hos os brænder for at løbe ude i naturen, er udadvendt og glad for at møde og inspirere andre mennesker. 

Vi søger i første omgang ledere til opstart i foråret 2019 omkring hovedstaden og Helsingør – men bor du et andet sted i Danmark og er interesseret i at være coach/leder hører vi meget gerne fra dig!

Hvordan søger du?
For at ansøge om at blive trailcoach sender du en mail med emnefelt ”Coach + aktuel by” indeholdende nedenstående punkter til: mattias@teamnordictrail.se

– Navn
– Telefonnummer
– I hvilken by samt gruppe/hvilke grupper du er interesseret af at blive leder
– Din baggrund, erfarenhed, indstilling og filosofi vedrørende løbning.
– Fortæl lidt om dig selv (hvordan er du som person, hvad laver du udover løbning etc.)
– Eventuel erfarenhed og uddannelse omkring lederskab & coaching, både generelt, men også mht. løb
– Hvorfor vil du blive leder hos os, hvad kan du bidrage med og hvad håber du at få ud af det?

Vi ser frem til at høre fra dig!
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen at kontakte den ansvarlige for vores løbegrupper i Danmark:

Mattias Kieffer mattias@teamnordictrail.se