Team Nordic Trail er Nordens største satsning på oplevelser i naturen iført løbesko. Vores mål er at få flere mennesker til at komme ud og røre sig i smukt miljø. Du kan også være med, hos os er alle niveauer velkomne, fra nybegynder til den mere erfarne løber. Vi har også vandre rejser og rejser med flere aktiviteter end kun løb. Vores motto er: ”Træning, fællesskab og oplevelser – hvor alle er velkomne.!” Vi har et stort udvalg af træningsgrupper i hele Norden samt et rejsebureau som arrangere de mest magiske ture i Sverige og resten af verden. Vores rejser findes både i norden men også på eksotiske steder som Alperne, Marokko, Centralamerika og Sydafrika.
Vi arrangerer derudover også konkurrencerne Team Nordic Trail Tour og EcoTrail Stockholm.

Miranda Kvist

Miranda Kvist

CEO og stifter af Team Nordic Trail. Miranda brænder for at inspirere mennesker til løb og har med stor fremgang drevet arrangement indenfor træning både i Sverige og i udlandet.
Som coach, inspirator, forfatter og forelæser har hun derudover bidraget til mange menneskers fremskridt i løbesko. Miranda elsker eventyr og er hele tiden på jagt efter den næste oplevelse. Bjergsultramarathon er favoritten og det seneste eventyr som hun gennemførte var UTMB (Ultra trail Mont Blanc) 100miles.

Følg Miranda på Instagram: @mirandakvist

Mattias Kieffer

Mattias Kieffer

Ansvarlig for Team Nordic Trails aktiviteter i Danmark. Mattias er svensk-dansken som boet i Danmark 15 år men kommer oprindeligt fra Sverige. Mattias har en baggrund i Triatlon, er uddannet Ironman coach og elsker at motivere og inspirere mennesker til at røre sig mere. Han brænder for at løbe i skov og bjerge og jagter altid nye oplevelser. Mattias elsker udfordringer og udover at han ikke helt har givet slip på triatlon er han begyndt at udfordre sig selv med Swimrun, gerne med mange højdemeter involveret. Når Mattias ikke jagter løbende oplevelser alene eller sammen med andre så er det hans to børn der er i fokus, men heldigvis er de også vilde med at røre sig og vandre i bjerg og skov.

Følg Mattias på Instagram: @plantatleten

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson

Ansvarlig for rejser hos Team Nordic Trail, med den fantastiske kombinationen køkkenchef og eventyrere som baggrund. Alexander er ekstremt detaljeorienteret og har en enorm finesse ved levering af et produkt hvilket sikrer kvaliteten på vores rejser. Derudover har han en stort interesse for mennesker, nye oplevelser og eventyr. Alexander har kørt motorcykel hele vejen til Cape Town og klatret op af Aconcagua 6 962 m.o.h.

Følg Alex på Instagram: @alew_wow