Kungsleden 23-28 juli 2019

Det her er løberejsen udover det normale!

Vi tilbyder dig at følge med på en løberejse udover det normale ”The Kings Trail”- Kungsleden, hyldet til at være en af verdens smukkeste vandrestier, efterfulgt af klatring til toppen af Kebnekaise, Sveriges højeste top 2104 m.o.h.! Vi tilbyder både løbe og jogging grupper, men nyt for 2019 er at vi også kommer til at have en ”let vandregruppe” for at kunne tilgodese alle niveauer. Vi er ude hele dagene og afslutter på toppen af Kebnekaise som prikken over i:et! Hver dag er et nyt eventyr da vi bor i forskellige fjeldhytter (uden el og varmt vand) til fjeldverdens mest komfortable: Kebnekaise Fjällstation inkl. Bar, 3-retters menu og sauna.

Med os på turen har vi flere dygtige ledere samt en chef som sørger for alt vores mad i hytterne.

 

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • 6 dage fyldt af magiske naturoplevelser!
 • Top tur Kebnekaise, Sveriges højeste bjerg – Sydtoppen via vestre leden
 • Helpension: Egen kok der løber med og tilbereder alt mad i fjeldhyttene
 • Helpension i Elsas køkken på Kebnekaise Fjeldstation
 • 1 overnatning – Abiskojaure fjeldhytte
 • 1 overnatning – Alesjaure fjeldhytte
 • 2 overnatninger på Kebnekaise Fjeldstation
 • Alt nødvendigt udstyr for at nå toppen
 • Frokost og bad på Nikkaloukta fjeldstation
 • Guider fra Team Nordic Trail (Svensk og Dansk talende)
 Alt dette for 7.999 DKK

 

For booking og andre spørgsmål kontakt venligst via mail info@teamnordictrail.se 

 

Det her er løberejsen udover det normale!

Vi tilbyder dig at følge med på en løberejse udover det normale ”The Kings Trail”- Kungsleden, hyldet til at være en af verdens smukkeste vandrestier, efterfulgt af klatring til toppen af Kebnekaise, Sveriges højeste top 2104 m.o.h.! Vi tilbyder både løbe og jogging grupper, men nyt for 2019 er at vi også kommer til at have en ”let vandregruppe” for at kunne tilgodese alle niveauer. Vi er ude hele dagene og afslutter på toppen af Kebnekaise som prikken over i:et! Hver dag er et nyt eventyr da vi bor i forskellige fjeldhytter (uden el og varmt vand) til fjeldverdens mest komfortable: Kebnekaise Fjällstation inkl. Bar, 3-retters menu og sauna.

Med os på turen har vi flere dygtige ledere samt en chef som sørger for alt vores mad i hytterne.

kungsleden8

Udsigten i dette storslåede miljø vil forbløffe dig, men husk også at nyde af ar være ude på eventyr i naturen sammen med nye bekendtskaber; mennesker med lignende interesser og som er eventyrlystne.
Ikke alene vil I opleve nyt sammen, rejsen giver os også nye venskaber, nye minder og selvfølgelig vil den også udvikle dig fysisk efter alle disse km. En rejse som simpelthen er ”top” på mange måder!

Kom med på en oplevelse i Sveriges mest storslåede miljø!

Mere information

Udstyr

Team Nordic Trail sender information ud indeholdende forslag til en pakningsliste og præliminært program. Du har brug for en rygsæk som du kan løbe med. Du kommer at bære med alt den pakning du har brug for til alle rejsens dage. Team Nordic Trail arrangerer ikke nogen transport for din rygsæk og venligst noter at vi ikke kommer at starte og afslutte rejsen det samme sted! Du skal altså kun tage det med du har brug for, samt kan løbe med!

Her følger en liste på det som skal findes med i din pakning:

• Rygsæk 20-30L
• 1 st. skaljakke med hætte (gerne gore tex eller lignende)
• 1 par skalbukser, dvs. vind – och vandtætte overtræksbukser
• 1 par trailsko på fødderne
• 1 st. undertrøje (helst merinould)
• 1 st. langarmet og 2-3 st. kortarmede funktionstrøjer (mere har du ikke brug for)
• 1 par lange og 1 par korte tights
• 1 st. hove
• 1 par vanter (er du meget kold så gerne tykke vanter)
• Ekstra tøj: 1 st. fleecetrøje eller let dunjakke
• 2-3 par løbesokker
• 1 st. lille rejselagen
• 1 st. lille rejsehåndklæde
• 1 st. vandflaske eller softflask
• 1 st. vandtæt pose eller plasticpose
• Telefon (helst Telia for eventuel dækning)
• 1 st. foliefilt
• Kontanter eller kort
• Solbriller og solbeskyttelse
• Sparsommelig med undertøj/sport toppe
• Energibars eller andet snacks (nødder/snickers etc.) for dag 1 & 2
• Hygiejneprodukter: 1 st. tandbørste + 1 st. lille tandpasta + toiletpapir

Valgfrit

• En lille termos
• Løbestave
• Portabel oplader
• Siddeunderlag
• First Aid Kit
• Badetøj for sauna
• Tørt skifte udover løbetøj (Men IKKE for meget)

Samkørsel/transfer

Gå med i rejsens Facebookgruppe for at planlægge samkørsel eller diskutere transportmuligheder med andre deltagere.

Start- och slutdestination for rejsen

 1. Vi starter rejsen på Abisko Turiststation kl. 16.00 den 23. juli (og vi venter på busser som skal ankomme ca. 16)
 2. Vi afslutter rejsen med frokost og et bad på Nikkaluokta Fjällstation ca 13.00 den 28. juli.

  Detaljerede tider bliver tilsendt i informationsbrevet ca. 30 dage inden afrejse.
  Du rejser til Abisko via tog til Abisko Turiststation (med nattog til Stockholm) eller fly til Kiruna inkl. Fly bus.

Find vej til Abisko >>

Find vej til Nikkaluokta >>

Observer at det ikke er muligt at forlade noget bagage i Abisko da vi afslutter rejsen på anden lokation!  Men du kan sende en pakke fra Abisko til slutdestination, information og pris for denne tjeneste følger til foråret 2019.

Måltider

Alle måltider er inkluderet på denne rejse. Morgenmad og middag serveres eller tilberedes på fjeldstationen. Vores frokost pakker vi med os og vi spiser dem i fred og ro ude på fjeldet. Ude på fjeldet drikker vi friskt vand fra floden. Vi anbefaler at du tager med dig energibars og anden form for energiindtag for at dække dine yderligere eventuelle behov for de 4 dage (der findes også muligheder til at tilkøbe hvis behov opstår i proviantbutikker på fjeldstationerne).

At tænke på inden rejsen

Du burde træne med rygsæk inden afrejse. At løbe på fjeldet er specielt, det er ikke som at løbe på asfalt eller løbebane. Vi kommer at tilpasse farten efter terræn samt efter de forskellige gruppers kapacitet. Tænk på at pakke let da du selv kommer at bære med dig din pakning. Dagene kommer at være udfordrende og vi kommer at være ude hele dage i det smukke fjeldmiljø. Mere information kommer at sendes ud i god tid inden afrejse.

Kungsleden

Eventyrs journalisten Peter Potterfield har listet verdens 15 bedste vandringssteder og Kungsleden er med i top. Det kan siges direkte – Kungsleden mellem Abisko og Hemavan er en af verdens bedste ski- og vandringssteder. Omkring 400 kilometer langt eventyr som påbegyndte af Svenske Turistforeningen i starten af 1900-tallet. Her finder man en stor variation af fjeldmiljøer som er helt fantastiske for eventyrlystne mennesker. Vores rude mellem Abisko og Nikkaluokta er en elsket klassiker!

Kebnekaise

Kebnekaise er Sveriges højeste bjerg og udgøres af et bjergmassiv i Kiruna kommune (Lappland). Kebnekaise har to toppe: Syd toppen, som har en toppgletsjer, og den lidt lavere Nord toppen. Syd toppen måler 2100 m.o.h. Västra leden er den top som kan ”løbes” og der vi ikke har brug for bjerg klatrings udstyr. Vi tager det i den takt som vi har brug for efter vores lange dage i løbesko. Er det nødvendig vandrer vi hele vejen. Västra Leden byder på 19 km og 1600 højdemeter.  På toppen ser du en 1/10 af Sveriges overflade!

 

Program

Tirsdag

Vi starter rejsen ved at samles i Abisko Vi starter præliminært kl. 16.00 tirsdag den 23. juli.
Her fylder vi op med mad og løber vores første etape. Tempoet er ikke vigtigt! Vi har lange dage foran os i smukt terræn og det er udfordrende oplæg, men alle er udhvilede og klar ved start. På vejen spiser vi medbragt mellemmåltid og ankommer til Abiskojaure til aftensmad efter de første 15 km.

Onsdag

Vi oplever Kungsledens smukke omgivelser og stadig relativt flade kilometer. Frokost på fjeldet i dejlige omgivelser under dagens 20 km inden vi ankommer til den fantastiske hytte Alesjaure hvor vi nok finder fjeldets smukkeste placering!kungsleden6

Torsdag

Idag tager vi den tid vi har brug for og løber til den hyggelige Sälka hytten, via det udfordrende ”Tjäcktapasset”. Når vi har nået halvvejs, spiser vi dagens frokost og vi stiller os tilfredse med en ordentlig dag i løbeskoene med ca. 25 km.

kungsleden5

Fredag

Vi har 26 km foran os på den stadig meget smukke Kungsleden. Dagens mål er Kebnekaise fjällstation! Benene begynder at blive tunge og vi tager den tid vi har brug for. Når vi endelig ankommer, venter rejsens første varme bad! Dette bliver en total ”crash” mellem vildmarkens barske miljø til ”civilisationen” Kebnekaise med 3-retters, el udtag og bar!

Lørdag

Vi prøver nå toppen via Västra Leden! Vi kommer at kæmpe med vores trætte ben for at klare enhver højdemeter, men det er det hele værd! At bestige Kebnekaise er et eventyr og alle deltagere får en sikkerhedsgennemgang aftenen inden. Når vi når toppen kommer vi at stå på Sveriges højeste bjerg og kigge ud over 1/10 af Sveriges overflade!

Og ved I hvad? Aftensmaden kommer til at smage endnu bedre om aften, efter en hård dag hvor vi været ude i 8-10 timer.

kebne7kebne6kebne13

Søndag

Vores opgave for dagen er at komme til Nikkaloukta som er 19 km fra Kebnekaise fjeldstation. Vi starter tidlig i fred og ro og tager den tid vi behøver for at nå frem til Nikkaloukta for en dejlig afsluttende frokost. Efter vi har spist, siger vi farvel til hinanden og alle som skal med bussen har tid til det. Om man har lyst, kan man booke en helikopter (ca. 900 DKK) og flyve en fabelagtig tur mellem Kebnekaise – Nikkaloukta og der mødes med gruppen til frokost. Velkommen på eventyr med Team Nordic Trail i dejlige Laplandsk fjeldet.

Team Nordic Trail reserverer sig for eventuelle ændringer til programmet

abisko nikka

Joel Språng

Joel Språng


Jesper Andersson

Jesper A


Mattias Kieffer

Mattias K2

Spørgsmål og Svar

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål ind under vores rejsebetingelser, venligst kontakte os på mail info@teamnordictrail.se.

Resevillkor

Anmälan och betalning. Betalningsvillkor syns på respektive resa. Betalningen skall ske inom angivet antal dagar som uppgivet. Anmälan är bindande. Obs! Vid utebliven betalning blir kunden återbetalningsskyldig.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd. Vi rekommenderar alltid våra resenärer att på egen hand teckna lämplig reseförsäkring och avbeställningsskydd inför den aktiva resan med oss.

Avbeställning. Anmälan till resan eller arrangemanget är bindande. Full betalning av resan skall göras även vid avbokning. Om du av någon anledning ej kan medverka på resan (skada eller förhinder) vänligen kontakta först hemförsäkring och/eller kortförsäkring. Med avbokningsintyg från Team Nordic Trail brukar normalt 9 av 10 få ersättning av försäkringsbolag. Team Nordic Trail vill självklart vara flexibla och tillmötesgående men har ingen möjlighet att återbetala erlagd avgift vid avbokning.

Skada. Vi rekommenderar att du tecknar lämplig hemförsäkring. Team Nordic Trail gör ingen återbetalning pga. skador. Vänligen se tidigare punkt om avbokning.

Ansvar. Samtliga resenärer deltar på egen risk. Det är resenärens ansvar att kontrollera med läkare att man klarar att utsätta sig för fysisk ansträngning. Team Nordic Trail kan ej hållas ansvarig för skador resenären ådrar sig under resan eller aktiviteterna. Team Nordic Trail åtar sig inte eventuella ekonomiska påföljder av en skada som uppstått under resan/aktiviteten. Resenären är ansvarig att teckna egen försäkring för resen om denne önskar vara försäkrad för skador. Team Nordic Trail kan heller inte ställas till ansvar om resenären på grund av bristande kondition eller andra presonliga omständigheter inte klarar av att genomföra en viss aktivitet.

Överlåtelse. Resenären har rätt att överlåta sin plats till någon som uppfyller alla villkor för att få delta i resan (villkor angivna av arrangören och villkor vad gäller personändringar från parter som arrangören anlitat för resan). Resenären måste meddela arrangören om överlåtelse samt fullständiga uppgifter för personen som resan ska överlåtas till senast 15 dagar innan avresa. Detta görs till info@teamnordictrail.se. Byte av resenär medför ofta direkta kostnader, i huvudsak från flygbolag. Samtliga kostnader för namnändring, ombokning och/eller andra administrativa åtgärder debiteras resenären till fullo. Vänligen skriv med aktuell resa och ”överlåtelse” i ämnesraden.

Inställd resa. Om Team Nordic Trail tvingas ställa in resan, exempelvis på grund av för få anmälda deltagare, återbetalas hela anmälningsavgiften. Resenären är ej berättigad till någon ytterligare ersättning.

Inställd aktivitet. Yttre omständigheter som till exempel dåligt väder, högt vatten, svåra förhållanden, andra oförutsägbara omständigheter, kan göra att aktiviteter måste ändras eller ställas in. Programmet för resorna kan ändras, men resan kommer i sin helhet täcka upp för alla moment inkluderade i programmet. Vi förbehåller oss rätten att ändra ledare samt programpunkter i det angivna programmet.

Reklamation. Den som har anmärkningar beträffande resan/aktiviteter/boende måste framföra dessa på plats i samband med att de uppstår eller direkt efter resans avslut. Anmärkningar lämnas till personal från Team Nordic Trail på plats eller per e-mail till info@teamnordictrail.se.

Resegaranti. Vid köp av paketresa (boende och aktiviteter) gäller paketreselagen. Team Nordic Trail uppfyller lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet. Läs mer om Lagen om paketresor här: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Lag-19921672-om-paketresor_sfs-1992-1672/

Kontroll av färdhandlingar. Resenären är skyldig att kontrollera informationen på färdhandlingar så snart de erhålls. Skulle det förekomma några felaktigheter ska resenären omedelbart informera arrangören om detta.

Pass. Vid utlandsresa måsteresenären ha ett pass som är giltigt minst 6 månader efter resans genomförande.

Vaccinationer: Resenären är ansvarig för att själv skaffa sig information om eventuella vaccinationer i samband med resan.

Genom att godkänna våra kursvillkor samtycker du även till vår insamling och behandling av dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Præliminær udstyrsliste

• Rygsæk 20-30L
• 1 st. skaljakke med hætte (gerne gore tex eller lignende)
• 1 par skalbukser, dvs. vind – och vandtætte overtræksbukser
• 1 par trailsko på fødderne
• 1 st. undertrøje (helst merinould)
• 1 st. langarmet og 2-3 st. kortarmede funktionstrøjer (mere har du ikke brug for)
• 1 par lange og 1 par korte tights
• 1 st. hove
• 1 par vanter (er du meget kold så gerne tykke vanter)
• Ekstra tøj: 1 st. fleecetrøje eller let dunjakke
• 2-3 par løbesokker
• 1 st. lille rejselagen
• 1 st. lille rejsehåndklæde
• 1 st. vandflaske eller softflask
• 1 st. vandtæt pose eller plasticpose
• Telefon (helst Telia for eventuel dækning)
• 1 st. foliefilt
• Kontanter eller kort
• Solbriller og solbeskyttelse
• Sparsommelig med undertøj/sport toppe
• Energibars eller andet snacks (nødder/snickers etc.) for dag 1 & 2
• Hygiejneprodukter: 1 st. tandbørste + 1 st. lille tandpasta + toiletpapir


Valgfrit

• En lille termos
• Løbestave
• Portabel oplader
• Siddeunderlag
• First Aid Kit
• Badetøj for sauna
• Tørt skifte udover løbetøj (Men IKKE for meget)