Løbegrupper

Team Nordic Trail er Nordens største satsning på løb i skoven med løbegrupper året rundt. Vi findes omkring 50 steder i Sverige, Norge, Finland og snart Danmark. Udover løbegrupperne arrangerer vi også løberejser i Sverige, Europa og resten af verden. Vi elsker vores løbesko og vores mål er at få flere mennesker til at komme ud og røre sig i smukt miljø.

Du kan også være med, hos os er alle niveauer velkomne, fra nybegynder til den mere erfarne løber.
Som medlem hos os kan du træne med hver uge i vores løbegrupper i hele Norden.

Er du interesseret af at røre på dig og komme ud i naturen, så er du kommet det rigtige sted!

Vi tilbyder løbegrupper der passer alle niveauer.

Vi arrangerer træningspas med det formål at inspirere mennesker til at løbe i skoven. Vi tilbyder træning i flere niveauer hvilket betyder at alle kan komme og træne sammen med os, uanset tidligere erfaring og form. Læs mere omkring respektive træningsoplæg og niveauer nedenfor:

Vores træningsoplæg – ugetema

Hos Team Nordic Trail ønsker vi ikke at gøre ting kompliceret. Vi vil gerne have at du bliver ved med at træne med os! Vi har et ønske omkring at du skal vide hvad du får, men med variationer og overraskelser! Ingen træningspas ligner helt hinanden, men vi starter fra et fælles ugentligt tema som er det samme overalt. På den måde kan du være en smule forberedt.

Hvem kan være med?

Team Nordic Trails motto er: Træning, fællesskab og oplevelser, alle er velkomne!
Uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber så er I alle velkomne. Vi tilpasser oplægget således at alle får en ordentlig træning.

 

April 2019 starter følgende løbegrupper på Sjælland!

Inden opstart kommer der gratis prøve pas på alle stederne – mødested og tid opdateres løbende.

København – Geels Skov

Opstart tirsdagen den 2. april 2019 kl. 18.00 – 19.00 nærmere information følger.

Huske Prøve pas lørdagen den 23. februar kl. 10.00 – Alle kan være med! Tilmelding via Facebook klik på følgende link: Tilmelding til prøve pas

 

København – Hareskoven

Nærmere information omkring opstart følger.

 Husk Prøve pas lørdagen den 26. januar kl. 10.00 – Alle kan være med! Tilmelding via Facebook klik på følgende link: Tilmelding til prøve pas

 

Hvad indeholder et ”almindeligt” TNT-pas?

Fælles for vores træningspas er følgende: Alle pas er 60 min varighed uanset sted. Disse 60 min bliver fordelt på opvarmning, løbeteknikøvelser, styrke og afslutning. Indimellem ligger hovedmomentet som er ugens tema, dette er forskellig fra uge til uge, både for variation og for deltagernes udvikling.

Inden passet – Opvarmning

Opvarmningen gennemføres for at vi skal ”vække” kroppen inden dagens træning, både mentalt og fysisk. Dette indebærer let jog med gruppen sammen med lederen. Opvarmningen blødgør kroppen, virker skadeforebyggende og giver en bedre effekt af træningen.

Efter passet – Cooldown

Let jog tilbage til vores mødestedet. Under vores cooldown skal vi hjælpe kroppen at komme tilbage til hvile og hurtig restitution. Vores trætte muskler slapper af og vores åndedræt falder ned til ro.

Korte intervaller

Vi gennemfører korte intervaller i starten af hver måned! En kickstart som maksimerer vores iltoptagelse og giver os en eksplosiv følelse. Korte intervaller er sjovt, specielt i grupper! Et eksempel er en serie med intervaller på 20-40s på en grusvej eller en markeret sti.

Lange intervaller

Lange intervaller kan være månedens hårdeste tema, men sammen klarer vi det! Lange intervaller bygger os mentalt og giver kraft til at modstå mælkesyren. Et eksempel på et langt interval er at vi gennemføre en markeret sti x antal gange afhængig af gruppens niveau på dagen.

Bakke intervaller

Månedens mest hade/elsker tema! Team Nordic Trail er bakkekærlighed. Selv om du ikke tror det idag, så kommer du at begynde at kunne lide bakkeløb! Et eksempel på bakke interval er at vi sammen gennemføre x antal runder på en bakke. Afhængig af lederens oplæg varieres tempo, tid og længde.

Fartleg

Månedens overraskelse! Fartleg er præcis hvad det lyder som – en leg med fart! Her kan vi have det sjovt rundt på refleksbanen med overraskende fartøgninger efter lederens instrukser. Det kan være parintervaller, øvelser, i terræn og meget andet.

Ekstra træningspas?

Der forekommer en del ekstra indsatte træningspas udover de sædvanlige pas i skemaet. Disse sendes ud via medlemsbrevet samt på de respektive løbegruppers Facebookgruppe. Find din gruppe på Facebook ved at søge efter ”Team Nordic Trail by”.

Ingen pas ligner hinanden!

I en verden hvor meget er planlagt og kortlagt i kalenderen kan det være spændende at komme på et træningspas og ikke vide præcis hvad opgaven er. Lad os styre din træning! Kom direkte efter arbejde, lad ikke trætheden tage overhånd. Vi har mindst en leder hver uge på plads som gør sit bedste for at DU skal komme derfra med en god oplevelse og en god træning! Derudover har du mange kommende og nuværende træningsvenner på plads som er der for at heppe og give dig energi. Måske afslutter i aften med burgere et sted tæt på og indser at træningen bare er en del af det fælleskab vi vil skabe med Team Nordic Trail.

Kom med, ingen pas ligner hinanden, Nu kører vi!!