Fort Romeu 3-7 Juli 2019

Fællesskab og oplevelser i Franske Pyrenæerne!!

 
Team Nordic Trail arrangerer for 7ende år i træk en rejse til Font Romeu og konkurrencen Kilian Classic i starten af juli! Løbet byder på fantastiske omgivelser og Pyrenæerne viser sig frem fra sin bedste side, en sand glæde for øjet! En rigtig god oplevelse!

Vi starter rejsen med at blive transporteret hele vejen ud til et bjergs hotel midt iblandt Pyrenæernes smukke bjerg og snehvide toppe! Her spenderer vi 2 døgn med ture og eventyr, både som forberedelse før løbet, men også for at nyde stedet. Hvor du end drejer dig rundt ser du kun bjergtoppe da dette hotel er det eneste som findes midt ude i naturen på over 2000 moh.
På fredagen løber vi ned til solrige Font Romeu for en spændende weekend fyldt af forberedelse og bjergs løb konkurrence. Dette vilde løb har to forskellige distancer 20 km eller 42 km. Under den lange distance skal man op på toppen af de nærliggende bjerg Carlit på 2921 moh!
Gennem årene har denne rejse tiltrukket en stor gruppe løbere hvert år og det er svært at svare på eksakt hvorfor så mange kommer, og hvorfor så mange løbere vælger at komme igen?! Kan det være de vilde heste, udsigten, eller udfordringen? Eller måske det store fællesskab i gruppen, som hepper på hinanden hele vejen ind i mål på lørdagen. Eller festen efterfølgende? Eller er det måske hele pakken? På denne rejse får du det fantastiske løb og den hyggelige fælles opladning, men også masser af bjerge og oplevelser.

Varmt velkommen!

For pris information, booking og andre spørgsmål kontak os venligst via mail info@teamnordictrail.se 

Mere information

Flygtider Kastrup – mere information inden kort.

 

Font Romeu, Frankrig

Font Romeu er byen midt i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien, byen som tilbyder en strålende smuk udsigt over mægtige bjerg på op til 2900 højdemeter. Font Romeu er kendt som det mest solrige skisportssted i Frankrig med over 3000 soltimer hvert år. Dens usædvanlige vejr gør den til en sand juvel midt i Pyrenæerne. Derudover er byen fyldt af restauranter, butikker, natklubber, sportshaller og meget mere.

Opdateres inden kort

Opdateres inden kort

Opdateres inden kort

Opdateres inden kort

Opdateres inden kort

Opdateres inden kort